Domeinen

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste domeinen waarin wij actief zijn:

Technisch

Het visitekaartje van Transkomma. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de bouw- en industriesector bent u bij ons aan het juiste adres voor technische vertalingen of copywriting. Watertechnologieën, beveiligingssystemen, 3D-printtechnieken, engineering, HVAC, handleidingen, bestekken, productspecificaties of -brochures…: we voelen ons als een vis in het water binnen dit domein!

Juridisch & administratief

Wij vinden probleemloos onze weg in de juridische of administratieve mallemolen: van privacyverklaringen tot patenten, algemene voorwaarden, non-disclosure agreements, verkoopovereenkomsten, arbeidscontracten en dergelijke meer.

Commercieel

Transkomma waakt erover dat de inhoud en precisie van uw boodschap niet verloren gaat in de vertaling. Brochures, catalogi, reclameboodschappen, copywriting van websites, magazines, mailings, advertenties… De commerciële flair blijf behouden.

Medisch

Uw klinische studies, bijsluiters, medische artikels, patiëntendossiers, onderzoeksrapporten… moeten vertaald worden? We helpen u graag!

Financieel

Jaarverslagen, jaarrekeningen, financiële rapporten, verzekeringspolissen… vertalen? U kan op ons rekenen!

ICT

Ook binnen de ICT-sector hebben we de nodige contacten om softwarepakketten, apps, handleidingen en dergelijke meer tot in de details te vertalen.

Human ressources

Het menselijk kapitaal is van groot belang in bedrijven. Wij zorgen voor een nauwkeurige vertaling van car policies, arbeidscontracten, vacatures, gedragscodes, nieuwsbrieven, werknemershandboeken enzoverder.

Wetenschappelijk

Transkomma is niet aan zijn proefstuk toe wat betreft het vertalen van papers, scripties, boeken, wetenschappelijke artikels en dergelijke meer.

Life sciences

U bent actief binnen deze snelgroeiende sector van innovatieve producten en technologieën? Transkomma zoekt de juiste experten voor uw vakgebied!

Actief in een ander domein?
Wij zijn van alle markten thuis!